Nieuws

Liquidseal voor fruit

02 april 2015

Rutec Production gaat vanaf Juni 2015 de productie en distibutie verzorgen voor Liquidseal for fruit. Liquidseal for fruit is een uitbreiding van de product range van Liquidseal voor rozen en flowerbulbs. »

Lamineermachine (custom-made)

02 maart 2015

Voor een producent van uitvaartkisten ontwikkelde Rutec Engineering een lamineermachine op maat. De probleemstelling van de klant was om de machine in de huidige productielijn te integreren, maar met een zeer beperkt vloeroppervlak. Doel was om snel de folierollen te kunnen wisselen i.v.m. kleine… »

ECF machine

02 februari 2015

Voor de productie van de ECF sachets heeft Rutec Engineering een vul en seal machine ontwikkeld. De machine is bestemd voor productie van de ECF bij Rutec Production. »

ECF

02 februari 2015

Rutec Production heeft in navolging van de productie van de ESC en de ECD ook de opdracht voor het produceren van de ECF. De ECF is een uitbreiding op de product range van ECS en de ECD. De aanvang van de productie is Maart 2015. »

Spray-master XL

07 januari 2015

Aan een bloemen verwerkende klant heeft Rutec Engineering een Spaymaster XL geleverd. De machine is geïntegreerd in de productie lijn, waardoor de bloemen van vier lijnen door de Spraymaster XL worden behandeld met Liquidseal. »